Условия и доставка

Поръчка
За Вашето максимално улеснение, регистрацията като потребител в магазина не е задължителна. При желание да направите поръчка, се изисква да предоставите името, адреса и телефонния си номер. Това са данните, необходими на куриерската служба, която ще достави поръчката до желаното от Вас място.След като попълните заявката за поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефон или e-mail, за да потвърдите поръчката и достоверността на данните.

Цена на поръчката
Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Не се начисляват никакви допълнителни / скрити такси или комисионни. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка, заедно с процента на оскъпяване при наложен платеж, които се поемат от клиента. 

Доставка и начини на плащане
Онлайн магазин Diplace.bg ползва услугите на куриерска фирма Еконт. Всички поръчани стоки се изпращат с наложен платеж чрез куриер на фирма Еконт. Заплащането на поръчаните стоки се извършва в брой, при доставка. 

Собствен транспорт
В случай, че желаете да доставим оборудването ви лично и не искате да използвате куриер, ние разполагаме със собствен транспорт, като условията за доставка биват уговаряни според обема на поръчка и разстоянията. 

Срокове и доставка
Доставката до посочен от Вас адрес в България ще бъде извършена в срок от 5 работни дни от потвърждаване на поръчката. В случай, че не разполагаме с наличности или се налага техническо време за доставка на оборудване, с вас ще се свърже наш служител.

Поверителност
Diplace.bg гарантира пълна конфиденциалност на личните данни. Личната информация на потребителите няма да бъде публикувана и няма да бъде използвана за никакви други цели, освен за извършване на договорени доставки.