Повече за нас

Ди Плейс 2019 ЕООД успешно оперира на пазара за доставка на професионално кухненско оборудване от дълги години. През това време си спечелихме статута на надежден и сериозен бизнес партньор за стотици наши клиенти в много градове из цяла България. Нашата компания е един от лидерите сред вносителите и доставчици на търговско и технологично професионално оборудване, като с право заемаме водеща позиция и на пазара за онлайн търговия. Ние предлагаме пълен набор от услуги - от проектиране, подбор на оптимално оборудване, доставка и монтаж до ремонт и поддръжка.

Нашите предимства са:

 • Индивидуален подход
  При нас получавате индивидуално отношения и подход на обслужване
 • За нас клиента е важен
  Вие сте най-важният за нас. Нашият управител ще подготви най-доброто предложение за вас в съответствие с вашите изисквания.
 • Изпълнение на срокове
  Ние ценим вашето време и затова сме готови да доставим вашето оборудване възможно най-скоро.
 • Бърза доставка
  Ако сте в Пловдив, ние сме готови да организираме бърза доставка до вашия обект в рамките на няколко часа след плащането. Ако вашият обект се намира в който и да е друг град в България, ние ще доставим вашето оборудване чрез куриерска фирма, като следим стриктно доставката, докато тя не попадне във ваши ръце.
 • Наличности
  Ние не задаваме дълги срокове на доставка и няма да се наложи да чакате дълго време. Поддържаме богати наличности и 100% от оборудването ни се намира в нашия склад. Така вие може да си получите оборудването си до броени дни, след сключване на сделка.
 • Ниски цени
  Ние винаги предлагаме традиционно най-ниските цени на пазара!

Ще се радваме да станем ваш надежден партньор!